Selecteer een pagina

Get to know us - pakket

Uitgebreide uitleg over wat AJ voor jou en je kind kan betekenen
49
 • 1 consult van 60 minuten: doornemen eetdagboekje, bespreken groeicurve
 • filmpje met testimonials van kinderen en ouders, snoepmomenten blijven en eetpiramide
vraag aan!
Meer informatie

Het Get to know us – Pakket is bedoeld om je kennis te laten maken met onze werkwijze en je te laten zien waar je kind nu staat en wat er voor nodig zou zijn om het gezonde gewicht te bereiken.
We doen dat door:

 • Tips te geven n.a.v. het door jullie ingevulde eet-, drink- en beweegdagboekje
 • Berekeningen te maken die de groeicurve van je kind laat zien en die te duiden
 • Uit te leggen waar in jullie gezin de meeste nadruk op zou moeten liggen om de kans op succes zo groot mogelijk te laten zijn bij jouw kind.
Meer informatie

Het Ouder-alleen Pakket is bedoeld om zonder je kind erbij te bespreken hoe jij zelfstandig thuis tot een gezonder eet- en drinkpatroon kunt komen.

Consult 1 Inventarisatie van jullie huidige patroon
Bespreken van de Voorkeurslijst
Consult 2 We berekenen vooraf de groeicurve en gaan die cijfers voor je duiden
We bespreken het vooraf gemaakte voedingsadvies a.d.h.v. de gegevens uit consult 1
Consult 3 We kijken naar jouw rol in het veranderingsproces, hoe je je kind daarbij kunt betrekken en wat de
volgende stap is

Go - pakket

Jij en je kind leren de basis om het gezonde gewicht te bereiken
249
 • 6 consulten @ 30 minuten: 1x intake, 1x Ouder-alleen consult, 4x Ouder-kind consult
 • voedingsadvies op maat
 • gezond gewicht berekend volgens de groeicurve
 • gratis download van ons filmpje over verantwoorde tussendoortjes
 • gratis boekenset Dat was lekker, mam!   t.w.v. €15,-
vraag aan!
Meer informatie

Het GO-Pakket is bedoeld om de basis te leggen om wat kilootjes kwijt te raken en een leefstijl aan te leren die zorgt dat je dat gezonde gewicht dan ook behoud.

Consult 1 Intake voor ouder en kind
Consult 2 Ouder-alleen consult waarin we het hebben over belonen, stimuleren, valkuilen en omgevingsfactoren.
Consult 3 Hier gaan we ons 1e doel: de Bronzen medaille bepalen.
Dan kijken we naar de Eetpiramide en voor thuis krijg je mee iets mee over wanneer en hoeveel je gaat snoepen en hoe je een supportgroepje om je heen verzamelt. Verder ga je leren hoeveel verschil anders drinken kan maken.
Consult 4 Hierin gaan we onze Groente- en Fruitkaarten bekijken en het persoonlijke smaak-stappenplan uitwerken. Over het eten van pizza, patat of pannenkoeken gaan we je iets meegeven voor thuis.
Consult 5 Hierin behandelen we de energiebalans en het oh zo belangrijke onderdeel: bewegen.
Consult 6 In dit laatste consult van dit pakket gaan we het hebben over portiecontrol, leren we “discrimineren” en kijken we wat de volgende stap zou moeten zijn om het einddoel te behalen.

Go-Next - pakket

Het ik-ga-door pakket waarin je meer kennis krijgt om je nieuwe leefstijl vol én leuk te houden
199
 • 5 consulten @ 30 minuten (bij keuze daarvan 2 online)
 • gratis download van ons filmpje over etiketten lezen
 • gratis meukvrij snoeppakketje van Food2Smile t.w.v. €10,-
vraag aan!
Meer informatie

Het GO-Next Pakket is bedoeld om de basis die is gelegd bij het GO-Pakket verder uit te bouwen. In het basispakket is nog lang niet alles aan bod gekomen om de nieuwe leefstijl te laten beklijven. De extra kennis en oefeningen die nodig zijn worden in dit pakket op een leuke manier aangeleerd.

Consult 1 We beginnen met het vaststellen van het 2e doel: de zilveren medaille.
Verder gaat je kind raden en gissen en leert hij hoeveelheden te herkennen zonder dat je steeds hoeft te wegen. Essentieel om te snel te weten of je die nodige 200 gram groente per dag ook inderdaad binnenkrijgt.
Consult 2 Hier leert je kind waarom een pak melk met een smaakje geen gezonde keus is en gaat hij zelf een alternatief leren maken.
Consult 3 Hier gaan we een filmpje bekijken en hebben we het over fastfood.
Voor thuis krijg je een opdracht mee over vet.
Consult 4 We gaan een mand vol verpakkingen bekijken en zien wat er goed is en wat je beter kunt mijden.
Consult 5 In dit consult leren jullie omgaan met feestjes, uitjes, vakanties en andere bijzondere dagen.
Als afsluiting van dit pakket kijken we of/wat de volgende stap zou kunnen zijn.
Meer informatie

GO-Pakket uitgebreid met deze twee activiteiten die echte eye-openers zijn.
Combinatie van hierboven.

Supermarktsafari Jij wijst ter plekke aan wat je normaal koopt en wij geven aan of er, binnen jouw patroon, gezondere keuzes zijn of dat je al goed op koers ligt.
Kookworkshop Vooraf heb jij aangegeven wat je zou willen leren. Dat kan zijn een specifiek gerecht of dat je bv aangeeft: ik wil iets meer met peulvruchten leren doen. Wij reiken je dan wat tips & tricks aan om die wensen om te kunnen zetten in daden.
Voedingsadvies op maat Wij houden van maatwerk. We kijken eerst naar wat voor jullie haalbaar zou zijn en stellen dan pas ons programma op. Je krijgt geen kant-en-klare weekmenu’s want daar leer je niks van. Je krijgt informatie over waaróm je iets beter wel of niet kunt doen samen met een voorkeurslijst per productgroep.

Stay Oké - pakket

Opvolgconsulten voor als je je gezonde gewicht hebt bereikt
15/40
 • speed: meten, wegen en en kort actueel advies (15 minuten) voor €15,-
 • time: meten, wegen en het doornemen van eetdagboekje, voedingspiramide en je eerder gemaakte persoonlijke beweegprogramma (30 minuten) voor €40,-
 • bij beide varianten zetten we in op het behalen van de Gouden medaille: ons einddoel, het bereiken van je gezonde gewicht. Hoera!
vraag aan!
Meer informatie

Het Speed pakket is bedoeld om je even te zien en te voelen of alles nog op orde is.
Het Time pakket moet je zien als onderhoud. Is er niets verwaterd? Is er iets veranderd dat aanpassing behoeft? Kortom een soort APK controle waarin je gemotiveerd wordt om door te gaan.

VOLG ONS

Niet alleen Wat je eet naar ook Wanneer je het eet heeft invloed op je gewicht en welzijn. ... See MoreSee Less

These Are The Best Time for Having Different Foods

View on Facebook

Feyenoord Syl heeft t helemaal begrepen
Kruidnootjes zijn deze weken niet aan te slepen
Maar dan wel de suikervrije variant
Anders ben je zo weer AJ klant😜
... See MoreSee Less

We hebben weer een heel leuk filmpje opgenomen met onze 'Kleine Knappert 'Sylvester van Zetten' We hebben een gezondere variant op de bekende kruidnootjes gemaakt. veel kijkplezier. Hieronder staat gelijk het recept. Sinterklaas is weer in het land. Heerlijk Avondjes gaan er komen en vol verwachting klopt ons hart.... Al dat lekkers, zoete geur van marsepein en peperkoek. Kruidnoten! Je kunt er niet meer omheen, dus gaan we lekker zelf aan de bak! Ze zijn makkelijk, leuk om te maken en natuurlijk koolhydraatarm, glutenvrij én suikervrij! Laat de sint en zijn pieten maar komen! Hier komt het recept! INGREDIËNTEN 50 KRUIDNOTEN 0.16khd per kruidnootje 50g gesmolten roomboter 120g amandelmeel (klik) 1 eiwit (van een ei) 2 flinke el speculaas/koekkruiden 50g sukrin gold 1 el ongezoete amandelmelk Bereidingswijze: Verwarm de oven op 180c. Meng alle ingrediënten samen. Ik heb 50 bolletjes gedraaid van het mengsel, heb die op een vel bakpapier verdeeld en platgedrukt. Doe de kruidnoten 15 minuten in de oven en draai daarna de oven uit. Laat de kruidnoten in de oven staan (gewoon met het deurtje dicht) voor 10-15 minuten en haal ze er dan uit. Laat ze 30 minuten afkoelen en “uitdrogen” zodat de kruidnootjes een krokante bite krijgen. Superleuk om te maken met de kids! Ook lekker: Smelt pure chocolade au bain marie en dip de kruidnoten in de gesmolten chocolade voor chocolade kruidnoten! Veel plezier met het bakken! * Wij hebben Sukrin Gold gebruikt omdat dit een bruine basterdsuiker structuur heeft. Maar iedere andere zoetstof is mogelijk. Alleen kan de zoetheid individueel verschillen,

View on Facebook

Je gouden medaille halen is al heel knap, hem behouden noggg knapperderrrr. Syl deed en doet het. Na een jaar nog steeds strak in t vel! Die heeft echt geleerd hoe het moet.
Ook afvallen - leren - blijvend resultaat? Bel ons.
... See MoreSee Less

GOUD in de pocket! Na 9 maanden en bijna 17 weggewerkte kilo's liep deze kanjer met een gouden medaille, zelfgemaakte brandweersoep en pizza de deur uit. Trots, supertrots op hem EN zijn moeder. De mooie dankkaarten ga ik koesteren.

View on Facebook

Nu bestellen en je hebt blije gezichtjes volgende week ... See MoreSee Less

Sint Maarten aanbieding Silo’s met 20 grams uitdeelzakjes suikervrije Gummiebeertjes of Colaflesjes. Van €11,95 voor €9,95. Heb je 40 leuke traktaties voor aan de deur of je eigen schatjes. food2smile.nl/product/colabottles-2/

View on Facebook

CONTACT
info@lifestylejunior.nl
06-53724881

Vul hier je e-mailadres in, dan nemen wij contact met jou op.

Bezig met versturen