4 manieren om je kind enthousiast te maken voor golf

Een van de leuke dingen van golf is dat het een sport is waar het hele gezin aan mee kan doen. Als je van golf houdt, maar je hebt je kinderen er nog niet mee laten kennismaken, dan is nu het moment om dat te doen. Hier zijn vier eenvoudige strategie├źn die u zullen helpen uw kinderen enthousiast te maken voor golf.

Begin met de Driving Range

Het laatste wat u wilt doen is uw kinderen kennis laten maken met golf met een volle 18 holes. De beste manier om te zorgen voor een leuke tijd is om langzaam te beginnen. Reserveer een plekje op de driving range en ga met uw kinderen op pad. Neem de golfclubs mee, pak een emmer ballen, en laat uw kinderen hun swing oefenen. Toe te voegen aan het plezier door het toestaan van uw kinderen om een vriend mee te nemen voor de dag. Maak je geen zorgen als ze niet meteen een perfecte swing hebben. Als ze eenmaal doorhebben hoe leuk het is, zult u regelmatig met ze kunnen oefenen.

Geef ze hun eigen uitrusting

Zodra uw kinderen belangstelling voor de sport tonen, geef ze dan hun eigen uitrusting. Dit omvat clubs die geschikt zijn voor hun grootte en capaciteiten. Je wilt niet dat ze spelen met clubs die niet de juiste maat of gewicht voor hen hebben. Het is ook belangrijk dat u hen voorziet van de juiste golfkleding. Het hebben van een shirt, broek en schoenen zal uw kinderen helpen zich beter te voelen over zichzelf en hun spel. Bekijk de vele mogelijkheden in deze webshop.

Hou het leuk

Als u voor het eerst met uw kinderen gaat golfen, zorg er dan voor dat u het leuk houdt. Ga je gang en houd het spel competitief met je vrienden - en golfmaatjes - maar vermijd competitie wanneer je met je kinderen speelt. Dit is vooral belangrijk als ze net beginnen met het spel. De druk om te concurreren kan ervoor zorgen dat kinderen hun interesse in een sport verliezen, zelfs als het een sport is die ze leuk vinden. Probeer de wedstrijden op par 3-niveau te houden totdat uw kinderen het spel onder de knie hebben. Naarmate hun vaardigheden vorderen, kunt u hen introduceren op lagere par-courses.

Neem deel aan een proftoernooi

Zodra uw kinderen actieve belangstelling voor de sport beginnen te tonen, kunt u ze aan de profs voorstellen. Zoek een PGA tour bij u in de buurt en deel de sensatie van dichtbij en persoonlijk met de pro spelers. Als u geen proftour in uw buurt kunt vinden, neem dan contact op met de plaatselijke golfclub en neem deel aan een paar semi-protoernooien.

Golf is een geweldige manier om tijd met uw kinderen door te brengen. Als u van golf houdt, zijn hier vier eenvoudige stappen die u kunt nemen om die liefde door te geven aan uw kinderen.